Texelen

Binnen de DTS waarin we werkzaam zijn, werken we samen met 7 anderen mensen. Met zijn negenen vormen we het team wat van praktisch tot geestelijk alles regelt en leidt. Een intensieve klus, maar wel heel erg leuk om te doen. Inmiddels zijn we net over de helft van de lesfase en had het stafteam even een energieboost nodig. Weekendje weg was het idee, maarrr… als het even kon wel low budget.

Onze plannen leken in het water te vallen toen we toch na wat rekenen op de goedkoopste optie van € 150,- per persoon uit kwamen. Hmm… Dat zag er niet al te aantrekkelijk uit. 2 dagen van te voren, met nog steeds hoop voor een rustoord voor onze vermoeide zielen, kregen we goed nieuws. Een kennis van een van de teamleden heeft een huisje op Texel waar we met zijn allen voor € 100,00 in konden totaal, voor het hele weekend! God is goed. Dit hadden we zelf niet kunnen bedenken.

Vrijdagavond kwamen we na een spannende race om de laatste pont te halen naar het eiland aan in onze bescheiden villa. Het geheel uitgerust met sauna, zonnebank en bubbelbad. Het strand op tien minuten loopafstand heeft ons de Amsterdamse stress even goed afgewaaid en met de vliegers erbij waren we helemaal in de wolken. Echt genieten dus. We zijn energiek weer terug gekomen en hebben genoten van een heerlijk weekend. We zijn ook super blij met het team van luitjes waar we mee samen mogen werken. Het is zo gaaf dat iedereen zijn eigen aandeel levert en we zo een compleet geheel vormen.

Bekijk de foto’s 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s