Welkom bij Nations 2 Nations

Op dit moment hebben we een open week in de DTS. De beide Nederlandse DTS-sen (of hoe spel je dat?) hebben zich verenigt met de Nations 2 Nations Consultation die op dit moment gehouden wordt bij ons op de basis.

De bediening Nations 2 Nations komt bij elkaar om te bespreken wat de visie is, hoe dit verder ontwikkeld kan worden en vooral ook hoe dit er praktisch uit moet zien in de uitvoering ervan.

We hebben gasten in ons midden als Lynn Green, een van de globale leiders van Jeugd met een Opdracht, Maureen Menard, die wereldwijd leiding geeft aan alle plekken waar een DTS gehouden wordt. Donderdag zal Darlene Cunningham tot ons spreken over GENESIS, een Video Conferencing netwerk, wat het mogelijk maakt dat wereldwijd mensen interactief kunnen spreken zonder daarvoor te hoeven reizen (soort ingewikkelde vorm van Skype).

Andere gasten zijn Pedro Eustache, die de muziek heeft geschreven en gespeeld voor verschillende Hollywood films zoals The Passion of the Christ, Munich, Syriana en nog meer, Benny Prasad, een Indiase gitarist die regelmatig wordt uitgenodigd door presidenten en dat soort luitjes om hun feestjes op te vrolijken en daarom is hij de meest bereisde Indier ooit.

Benny heeft een heel bijzonder getuigenis over hoe hij op straat opgroeide en daar zichzelf heeft leren gitaar spelen op een stuk afval. Later kreeg hij een vorm van reuma en volgens de dokters zou hij nooit meer gitaar kunnen spelen, maar nu heeft hij het evangelie kunnen delen met verschillende wereldleiders, omdat ze hem uitnodigen om hem te zien spelen.

Dit bericht is jouw uitnodiging om hier deel van uit te maken! Het is een bijzondere gelegenheid om iets te zien van Gods hart voor de volkeren en hoe Hij hen wil bereiken met zijn boodschap van redding, genezing en verlossing.

Hier (Program N2N week DTS) vind je het programma van deze week en klik hier voor een routebeschrijving.

We vinden het leuk als je ons laat weten wanneer je van plan bent te komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s