~Snelle groet uit Bangkok~

Even een snel berichtje om te zeggen dat we goed gereisd hebben en dat we aangekomen zijn op de basis van JmeO in Bangkok, Thailand. We hebben al een goede tijd gehad van nieuwe ontmoetingen met broers en zussen in dit land, en het is geweldig om te horen over de dingen die God doet in dit gedeelte van de wereld.

Rianne en ik zijn uitgeput, maar het is net alsof er voor Noé niets aan de hand is. Volgens ons is ze een geboren reiziger!

Morgen zullen we de stad ingaan en zondag brengen we een bezoek aan een Thaise kerk. We zijn enorm dankbaar voor deze nieuwe gelegenheid om God te dienen en tegelijkertijd de wereld te zien terwijl we dat doen, en dat we ook anderen mogen bemoedigen die aan het werk zijn om Gods Koninkrijk gevestigd te zien worden.

Advertenties

2 comments

 1. Hans · september 28, 2007

  Hee Blijtjes,

  goed om te horen dat het reizen zo goed gaat met Noe. We bidden voor jullie tijd in Thailand, en daarna natuurlijk Cambodja, dat de Heer jullie duidelijk maakt wat jullie plek daar is. En als er dingen zijn, well, dan weet u ons (TFC) te vinden.

  We horen hopelijk snel meer!

  Groetjes en zegen,
  Hans en Mija

  En een knuffel voor Noe van Jasmijn

 2. Martijn · september 30, 2007

  Hey Blijleven family!
  Ik ga jullie in de gaten houden de komende tijd. Ik hoop dat jullie hart nog meer gaat branden voor Cambodja straks. Veel zegen!
  Martijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s