~Battambang~

We zijn aangekomen in Battambang.

We hadden al eerder geschreven over de verwarring waar we doorheen zijn gegaan. Het is op dit moment nog niet allemaal volledig duidelijk wat het gaat worden, maar het gevoel van verwarring is een stuk minder. We hebben besloten rustig af te wachten waar God ons heen leidt en doen zelf wat in onze mogelijkheid ligt om daar achter te komen. Waarschijnlijk betekent dit dat we ons nu oriënteren op de verschillende mogelijkheden en daar straks terug in Nederland besluiten over gaan nemen.

We hebben een paar dagen doorgebracht in Siem Reap, de meest toeristische plaats van het land met de tempel Angkor Wat. Dit is het grootste religieuze gebouw van de wereld en is nog bewaard gebleven vanuit het Angkor rijk in de 12e eeuw.

We hebben in Siem Reap wat tijd doorgebracht met een gezin uit de Filippijnen die daar sinds een jaar aan het werk zijn namens YWAM.

Op dit moment zijn we dus in Battambang. Omdat het deze week vakantie is in Cambodja hebben we een paar dagen de tijd om onszelf wat thuis te kunnen voelen in dit stadje. Vanaf maandag gaan alle activiteiten op de YWAM basis weer van start en zullen ook wij daarin zoveel mogelijk mee gaan doen.

Gisteren hebben we eigenlijk pas voor het eerst even goed kunnen praten over onze verschillende gedachten met een van de leiders hier. We hebben het ook gehad over de mogelijkheid om misschien een week eerder terug te gaan naar Bangkok, zodat we daar nog wat meer tijd zouden kunnen doorbrengen en eventuele mogelijkheden bekijken. We hebben hier nog geen besluit over genomen en brengen zijn erover aan het bidden om te zien of dit inderdaad een goed idee zou zijn.

Bidden jullie met ons mee dat God duidelijk zal laten zien wat Zijn plannen zijn, zowel voor deze reis als de lange termijn? We danken God ook dagelijks dat het met onze gezondheid zo ontzettend goed gaat! Bedankt ook voor jullie bemoedigende mailtjes!

Advertenties

4 comments

 1. Maartje · oktober 14, 2007

  Hey lieve vrienden,
  goed om af en toe wat van jullie te kunnen lezen. wij denken aan jullie en bidden voor jullie.
  jullie zijn mooie mensen!
  blessings!
  daf en maart

 2. Rebecca Scheurwater · oktober 14, 2007

  Lieve Reinier en Rianne en Noé,
  Als ik jullie berichtjes zo lees, valt het nog niet echt mee. We denken aan jullie en zullen bidden voor jullie gebedspunten. Woensdag hebben we weer een celavond, ik zal jullie punten onder de aandacht brengen zodat we er met elkaar voor kunnen bidden. Inderdaad een zegen dat het met de gezondheid goed gaat!
  Ik hou jullie in de gaten…………….
  big hug, Rebecca.

 3. Tex, Alice en Sara · oktober 17, 2007

  Lieve mensen,
  Eindelijk even contact! We zijn weer op de hoogte van waar jullie zijn en wat jullie doen. We wensen jullie heel veel sterkte en vrede (in het hart) toe en hopelijk mooie momenten! We zijn pas sinds vanavond online in Bennekom en lazen net pas het berichtje vanuit Amsterdam..Hopelijk kunnen we elkaar ontmoeten in november of december. Voor nu: zegen gewenst. Liefs ons Ps: wat is Noe een snoepie!

 4. Cors en Vera · oktober 27, 2007

  Hej lieve vrienden,

  Wat leuk om jullie verhalen te lezen. Erg tof om op de hoogte te zijn van al jullie ontwikkelingen. Erg spannend allemaal. Veel zegen en we bidden voor jullie! Tot snel. Blessing uit Ede.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s