~Terug uit USA en Mexico~

Guadalajara, MexicoIk ben gisteren thuisgekomen van mijn reis naar de Verenigde Staten en Mexico. Het was een geweldige tijd van ontmoetingen met oude vrienden in Denver, Guadalajara en Los Angeles, en ik heb op verschillende plekken kunnen spreken over wat God doet in de wereld en door onze levens.

Ik heb ook verschillende mogelijkheden gehad om met mensen te kunnen praten over onze noden en om meer ondersteuning te werven. Een aantal weken geleden hebben we gebudgetteerd voor het nieuwe jaar en kwamen we tot de conclusie dat onze maandelijkse ondersteuning de helft was van ons maandelijks budget. God is erg goed voor ons geweest en heeft 23% aan onze maandelijkse ondersteuning toegevoegd! Dat betekent dat op dit moment ons maandelijkse budget voor 77% gedekt is, en we krijgen nog steeds e-mails van mensen die een partnerschap met ons willen aangaan.

Het was zo’n zegen voor mij persoonlijk, maar ook voor ons als gezin om mensen te ontmoeten die zo enthousiast zijn over ons deel in Gods werk in deze wereld en die bereid zijn om met ons samen te werken. Ik heb veel geleerd over de manier waarop het Lichaam van Christus werkt. Soms kunnen we onze manier van leven van giften ervaren als een last voor mensen om ons heen, maar we hebben weer meer geleerd over de vreugde die het geeft voor mensen om juist op die manier deel te kunnen zijn van Gods werk. We leren weer meer over Gods voorzienigheid doordat we zien hoe meer en meer vrijgevige harten zich om ons heen verzamelen, waardoor dit alles wordt mogelijk gemaakt!

Advertenties

One comment

  1. Corianne · januari 31, 2008

    Bemoedigend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s