~’t Was feest tralalala~

Op 2 februari werd de huiskamer van onze onderwoning gesierd door kleurrijke slingers en ballonnen. Dat kon alleen maar voor een kinderfeest zijn. Ons kleine meisje is baby af en wel geteld 1 jaar geworden. En ja, het was even wennen want hoe gaat dat zo’n eerste kinderverjaardag.

Tja, als je dat nog nooit eerder mee hebt gemaakt dan weet je dat alleen maar van de verhalen. Uh, zingen aan bed, nou nee hoor, wakker en eruit. Kaarsje blazen, uhm hoe bedoel je. Wel leuk zo’n vlammetje hoor verder in je eten. Cadeautjes… ja het papier ja. Maar van alles op deze dag hebben de slingers misschien nog wel het meeste indruk gemaakt. En wat nou zo leuk was die mochten nog een paar dagen blijven hangen. Dus dat was echt feest.

Aangezien ons huisje inderdaad een huisje is hebben we maar niet te gortig met uitnodigingen gestrooid. Want in de gang je taart op eten is ook zo wat. Maar voor Noé was het feest compleet. Opa’s en oma’s, ooms en tantes, nichtjes en neefjes, o en laten we vooral papa en mama niet vergeten.

Hopelijk kunnen we volgend jaar wat meer zielen aan de feestvreugde toevoegen. Maar ja, hoe vier je een tweede verjaardag, dat weten we nu alleen nog maar van de verhalen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s