~Leiderschap Training School~


We zijn ongeveer halverwege onze Leiderschap Training School hier in Amsterdam. De LTS is ontwikkeld speciaal voor het trainen van Jeugd met een Opdracht leiders van over de hele wereld en ik (Reinier) ben nu een student in de LTS die we nu hier in Amsterdam hebben.

We hebben sprekers gehad om les te geven in de school zoals Mark Anderson, die Impact World Tour leidt zowel als Call 2 All, David Hamilton, wie 4K ontwikkeld heeft: een nieuwe manier om de wereld in kaart te brengen om zo de Grote Opdracht strategischer te kunnen vervullen en Armando Benner, onze Basis Directeur en mede-oprichter van Nations 2 Nations. Deze week hebben we Darlene Cunningham die met ons deelt over het “DNA” en de geschiedenis van onze zendingsorganisatie. Darlene is de mede-oprichter van Jeugd met een Opdracht en is nog steeds volop bezig met het leiden van allerlei projecten en ze geeft ook veel les in bijvoorbeeld scholen als de onze.

We zijn een school met ongeveer 60 studenten vanuit meer dan 30 verschillende landen en we geloven dat dit een hele belangrijke instrument is waardoor velen van ons toegerust worden om effectiever te zijn in ons leiderschap en onze bediening.

Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring en ik leer ontzettend veel over Gods hart voor de volken en Zijn verlangen om ieder land, ieder volk, iedere stam en taal te bereiken met het evangelie. Bid voor ons en voel je vrij om een reactie achter te laten of vragen te stellen.

Advertenties

One comment

  1. sander · november 10, 2008

    Hola, bueno para ver la película. agradable que ha subtitulado en español. ¿Puedo aprender un poco de español.
    Dios los bendiga mucho!
    saludos de Sander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s