~Thuis!~

Twee weken geleden zijn we weer thuis aangekomen. Vorige week hebben we al onze taken in YWAM Amsterdam weer opgepakt en de week ervoor was een week van afronden met de DTS en diploma uitreiking voor de DTS studenten.

De eerste week na onze terugkomst waren we met 3 DTSsen tegelijk in ‘De Poort’ (ons trainingsgebouw van YWAM Amsterdam) aanwezig! Onze DTS, de januari school had de laatste week, de april DTS maakte zich klaar om op Outreach te gaan en de juni DTS was net aangekomen en aan hun eerste week begonnen. De eerste maandag nadat we terug waren begonnen we met een tijd van aanbidding met alle 3 de DTSsen bij elkaar en we konden God aanbidden met rond 90 DTS medewerkers en DTS studenten bij elkaar in één tuimte! Niemand van ons kon zich een tijd herinneren dat dit eerder is voorgekomen in YWAM Amsterdam. We kunnen niet ontkennen dat we ons in een bijzondere tijd bevinden waarin God aan het werk is in ons midden!

Vorige week zijn we begonnen om samen te komen met alle medewerkers van ons team om te zien hoe het met hen gaat en hoe we met elkaar de volgende stappen kunnen nemen als team. Het was goed om iedereen weer te ontmoeten en te zien wat God in hun levens aan het doen is en hoe we plannen kunnen maken voor de volgende DTSsen die voor ons liggen.

We vinden het heerlijk om weer thuis te zijn. Toen we net thuis waren moesten we eerlijk gezegd wel even wennen aan ons eigen huis. Wat ons het eerste opviel was dat ons huis zo netjes en zelfs een beetje leeg was. We waren eraan gewend geraakt om 24 uur per dag, 7 dagen in de week met 15 mensen bij elkaar te leven. Nu moesten we weer gewend raken aan een leven met z’n drietjes. Maar daar zal spoedig verandering in komen… We verwachten de baby rond 23 augustus!

We hopen snel nog wat foto’s te plaatsen. Zoals je je kunt voorstellen hebben we het best een beetje druk gehad nu we weer terug zijn en we hebben thuis geen interenet, dus dit duurt waarschijnlijk nog wel een paar dagen. Kom snel nog eens terug!

Advertenties

2 comments

 1. Mija · juli 11, 2009

  Hee wereldreizigers! ‘k Zat net aan jullie te denken en kijk aan: een vers bericht, gewoon weer uit Amsterdam!
  Goed om te horen dat jullie terug zijn. Jullie zullen nog wel boordevol verhalen zitten. En tjonge-jonge, wat een hoop gave foto’s!
  Ben even jullie gewone e-mailadres kwijt, omdat we intussen van pc verwisseld zijn, daarom maar zo.

  Alles goed ook met Noé en met de zwangerschap? Je bent alweer een heel eind onderweg Rianne!

  Tot horens, sprekens, ziens..
  Liefs,
  de kramertjes

 2. sander · juli 13, 2009

  Ha!

  We zijn benieuwd naar jullie verhalen, foto’s, enz. enz.

  groetjes

  p.s. jullie zijn zeer welkom in ons nieuwe huisje in Utrecht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s