Groeten uit Dublin

Met mijn koffer gepakt vertrok ik gisterochtend naar De Poort om les te geven in de DTS en meteen daarna op de trein te stappen naar Eindhoven airport voor een vlucht naar Dublin, Ierland. Eigenlijk was het plan dat Rianne gisterochtend les zou geven in de DTS over relaties, maar naar aanleiding van de situatie met Rianne’s vader leek het ons beter dat ik voor haar zou invallen. Vrij onverwacht heb ik dus ’s morgens de DTS mogen onderwijzen over wat basisprincipes van relaties om diezelfde avond nog aan te schuiven bij een bijeenkomst van het West Europese Leiderschap van Jeugd met een Opdracht.

In de loop van de avond zijn nog veel mensen hier gearriveerd en vandaag zijn we eigenlijk pas echt van start gegaan. Vanmorgen sprak een van de sprekers over onze focus. Vaak is het zo gemakkelijk om met allerlei dingen druk, druk, druk te zijn, maar uiteindelijk komen we niet toe aan datgene waar God ons werkelijk toe geroepen heeft. We praatten in gespreksgroepjes nog door om elkaar te herinneren aan de roeping die we als organisatie, zowel als individuen ontvangen hebben.

Vanmiddag hadden we allerlei verschillende workshops en ook de komende dagen hopen we nog veel van elkaar te leren en met elkaar verbonden te blijven met het grotere geheel van onze beweging, maar meer nog met wat God aan het doen is in ons deel van de wereld.

Het is heel inspirerend en bemoedigend om zo met onze YWAM broers en zussen  tijd door te brengen en het herinnert ons er weer aan dat we deel zijn van een groter geheel en dat al die projecten, groot en klein, met elkaar een heel groot verschil maken op een continent waar de noden groot zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s