Goed nieuws uit Thailand

Dit berichtje ontving ik zojuist van 1 van onze outreach teams die zich momenteel in Azië bevinden…

Er is ontzettend veel gebeurd met als hoogtepunt dat gisteren en vandaag twee mannen hun leven aan Jezus hebben toevertrouwd en wij daar getuigen en een onderdeel van mochten zijn. De ene man was de opa van drie kinderen die bij onze drie daagse engelse kamp betrokken waren. Van donderdag tot zaterdag hebben we elke ochtend spelletjes gedaan met wat engels. Ook vele Birmese vluchtelingen kinderen waren aanwezig en het is een genot om hen te zien spellen tussen de andere thaise kids.

En dat was niet het enigste ook vanochtend kwamen er een een stuk of acht kinderen naar de kerk. het is zo mooi wanneer je ziet dat je aanwezigheid en werk meteen vruchten afwerpt. De andere man die zijn leven aan Jezus heeft toevertrouwd is een vriend van de zendeling waar wij mee werken. Na een droom die hij de avond tevoren kreeg belde hij op of hij langs kon komen een aantal van ons konden uitleggen wat verschillende elementen in zijn droom betekenden. Gedreven door deze droom van God, een gevoel van hulpeloosheid en het zoeken naar antwoorden op zijn vragen bracht hem ertoe het zondaarsgebed te bidden.
voor velen van ons was het een emotionele gebeurtenis omdat dit de eerste keer was dat ze zagen dat iemand zijn leven aan Jezus gaf.

Voor het hele bericht kan je naar de weblog van Linda en Michael.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s