D.T.Snapshots

2 weken lesgeven over 2 verschillende thema’s in 2 verschillende DTS’en in 2 verschillende landen! Vorige week had ik het grote voorrecht om les te mogen geven over ‘het Vaderhart van God’ in de ‘Thirst for Life DTS‘ in Skien in Noorwegen en deze week ‘het Natuur en Karakter van God’ in de ‘Mosaic Arts DTS‘ hier in Amsterdam. 

Voor onszelf is het nu precies 10 jaar geleden dat we onze eigen DTS deden in Kona, Hawaii en na al die jaren is de DTS nog steeds iets waar we graag onze tijd en energie in stoppen.

Komende zaterdag verwachten we de ‘Urban Presence DTS‘ weer terug die ikzelf heb mogen leiden hier in Amsterdam. Volgende week maandag hebben we dan nog één week van outreach evaluaties, lessen over hoe iedereen zich weer klaar kan maken voor de volgende stap na de DTS en vervolgens zullen we staf en studenten een zegen mee kunnen geven voor wat die volgende stap samen met God dan ook zal zijn.

In ieder van de DTS’en waar we bij betrokken zijn geweest hebben we jonge mensen zien groeien in hun relatie met God en hun passie voor zending. Ze zijn gegroeid in hun kennis van wie God is, hoe ze Jezus kunnen volgen in het dagelijks leven, hoe ze bedoeld zijn om vrij te zijn en Zijn licht te laten schijnen in de wereld om hun heen!

Dit hieronder is een filmpje van het outreach teams van de UPDTS die komende zaterdag terugkomt uit Thailand en Myanmar. We zijn gewoon trots op deze teams. Misschien moet je zelf maar even kijken…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s