Zeph Ceder is geboren!

Vrijdag 13 mei 2016 was het dan ein-de-lijk zover! Na het lange wachten is Zeph Ceder geboren om 3:22 ’s nachts.

Het plan lag al weken klaar: we gingen uit van een geboorte thuis, maar mochten we onverwacht toch op het laatste moment naar het ziekenhuis moeten dan stond de Maxi-Cosi al klaar, het logeerbed was opgemaakt voor de oppas voor de andere drie en de auto stond dichtbij geparkeerd in plaats van op ‘langparkeren…’

Al weken stonden de kids iedere ochtend op met de vraag: “is de baby er al?” en langzaamaan was die vraag veranderd in: “is de baby er nou nog niet?!”

Om ongeveer half zes ’s morgens vertrok de verloskundige door de voordeur en meteen op dat moment ging de slaapkamerdeur open van Luan. Nog wat slaperig tuurde hij de gang in, geen idee wat er zich zojuist had afgespeeld. De meiden werden wakker en voor het ontbijt mochten ze nog even zachtjes ‘mama een kusje geven.’

Eén voor één liepen ze langzaam de slaapkamer in en wat ze toen zagen… ze konden letterlijk hun ogen niet geloven! Na wat gestamel en gemompel kreeg Luan er eindelijk uit: “ik dacht eerst dat-ie nep was!” En Noélani: “ik dacht wel dat-ie echt was, maar ik kon niet geloven dat het onze baby was!” En Loïs kon alleen maar wat zenuwachtig giechelen, vol ongeloof dat na zo lang wachten de baby er nu ein-de-lijk was!

Wat zijn we allemaal blij met onze mooie zoon en broertje! We zijn zo dankbaar voor zijn leven en zien ernaar uit om dit mooie mannetje te leren kennen. We zijn zo benieuwd op wie hij zal gaan lijken – in zijn uiterlijk, maar ook in zijn karakter. We zijn benieuwd waarin hij op helemaal niemand zal lijken, maar juist helemaal uniek zal zijn. We zijn benieuwd welke interesses hij zal hebben, welke dromen hij zal ontwikkelen… Maar wat we nu al weten is dat zijn Maker de allermooiste dromen voor hem heeft. En we bidden dat hij de dromen zal leren dromen die God voor hem heeft.

27347271176_4e2bc27e17_h

Klik op de bovenstaande foto voor meer… Deze foto’s zijn pas genomen door onze getalenteerde vriendin en collega Samantha Aantjes. Je kan meer van haar werk zien op: Shine 1.21 Photography op Facebook.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s