Dit zijn wij

Wij zijn Reinier & Rianne, Noélani, Loïs, Luan en Zeph Blijleven. We wonen en werken in het hartje van Amsterdam als leiders PicTapGo-Imagevan de organisatie YWAM Amsterdam (Youth With A Mission).

Als je meer zou willen weten over wie we zijn en wat we doen of je zou het leuk vinden om ons uit te nodigen om bijvoorbeeld te komen spreken, kijk even rond of stuur ons een email.

Wat anderen zeggen over ons… 

“Reinier en Rianne zullen je altijd infecteren met hun aansprekende liefde voor Jezus en hun liefde voor mensen die Jezus nog niet kennen. Dit uit zich in de manier waarop ze (s)preken als in hun manier van God aanbidden. Ook als gezin hebben ze keuzes gemaakt waaruit blijkt dat ze voor hun dagelijks leven steeds weer op God vertrouwen. Ze zijn een voorbeeld in het leven van hun bestemming. Daarom is het een voorrecht met hen als kerk (de Schuilplaats) een relatie te hebben.”

— Aart & Ali de Goede, voorgangers thuisgemeente ‘De Schuilplaats’ in Ede.

“Ik werk bij YWAM Amsterdam en ken Reinier & Rianne ongeveer anderhalf jaar. Als teamleider is Reinier mijn directe leider en werk daarnaast veel met hem voor de communicatie van YWAM Amsterdam. Ik woon twee verdiepingen onder hun, dus kom regelmatig bij hun langs.

Reinier en Rianne zijn enorm persoonsgericht. Ze hebben een sterk geloof in de mensen om hun heen en zijn altijd actief bezig met aanmoedigen om mensen te zien groeien naar de potentie die ze zien. Hoe meer ik Reinier en Rianne leer kennen, hoe meer ik onder de indruk raak over hun karakter, geloof en relatie met God en zetten hiermee een duidelijk voorbeeld om Jezus te volgen op een tastbare manier.

Als mensen met hun dromen, visie en plannen komen, zijn zij altijd de eerste die enthousiast klaar staan om het voor elkaar te krijgen.

Op een erg natuurlijke manier leiden ze een grote groep jongeren naar een cultuur waar het allemaal gaat om Jezus volgen als een groep vrienden en de wereld om hun heen met God te veranderen.

Reinier en Rianne zijn niet bang om groot te dromen voor YWAM Amsterdam en omarmen het process naar de plaats waar God ons roept op een nuchtere en eerlijke manier. Ondanks de verantwoordelijkheden die ze hebben en de lange todo-lijsten is er altijd plaats aan hun keukentafel en is er altijd wel een gaatje vrij om eventjes bij te praten.

Door het voorbeeld dat ze zetten en door de gesprekken die ik heb, dagen Reinier en Rianne me altijd uit om verder te groeien in mijn relatie met Jezus, moedigen ze me aan en geven ze gigantisch veel ruimte om werk van mijn dromen te maken. In mijn tijd met YWAM Amsterdam ben ik dankzij hun gigantisch gegroeid naar God toe, in mijn karakter en in mijn leiderschap.”

— Joshua de Lange, Teamleider YWAM Amsterdam

Advertenties