Dit filmpje…

We zijn erg blij met dit filmpje wat onze vriend Bob van ons gemaakt heeft. Aan de kleding kan je zien dat het niet gisteren is opgenomen, maar de inhoud is niet veranderd!

Wat gebeurt er verder zoal in het leven van de Blijlevens?…

We hebben dit jaar voor het eerst met het hele gezin op Opwekking gekampeerd! Voor het jongerenterrein van Opwekking (Youth Alive) hadden we aangeboden dat we vanuit YWAM Amsterdam wel graag ergens zouden willen dienen in de organisatie. Uiteindelijk mochten we in de medewerkerstent met ons team alle maaltijden verzorgen voor ongeveer 300 medewerkers, sprekers en muzikanten. Daarnaast wilden we daar gewoon een plek vormen waar al deze mensen zich gewoon even lekker konden terugtrekken uit de drukte met een kop koffie en wat gezelligheid. Het was te gek om op die manier te kunnen bijdragen aan het mogelijk maken van een plek waar 8000-10000 jongeren samen komen om God te ontmoeten!

De kids hebben nog maar drie weekjes school en dan is het zomervakantie! Noélani heeft zwemles op school en ze hoopt dat ze vóór de vakantie nog haar A diploma zal halen. Haar schoolwerk gaat super goed, maar ze vindt het wel jammer dat ze na de vakantie haar beste vriendinnetje uit de klas zal moeten missen, omdat zij gaat verhuizen naar Canada. Loïs gaat na de zomer naar groep 3 en daar heeft ze al enorm veel zin in. Voor volgend jaar is ze ingedeeld met d’r 2 beste vriendinnetjes, dus dat komt helemaal goed! Luan wordt volgende maand alweer 4 jaar en hoopt daarom na de zomervakantie naar de basisschool te gaan! Wel even wennen, geen kinderen meer thuis doordeweeks…

Maar eerst nog de vakantie. 3 Juli krijgen de kids vakantie en we mogen de eerste 2 weken een camper lenen om mee op pad te gaan! We halen de meiden ’s middags uit school en gaan dan meteen door naar het Noorden. Vorig jaar zijn we voor het eerst met het gezin in Noorwegen geweest en daar zijn we eigenlijk allemaal een beetje verliefd op geworden. Daarnaast zijn we uitgenodigd om een paar weken later nog les te geven in een DTS in Lausanne en we mogen daar dan met het gezin logeren. In 1 zomervakantie naar 2 van onze favoriete landen! God kent de verlangens van ons hart. We dromen er al jaren van om een keer met een camper door Noorwegen rond te reizen 🙂 We zien er enorm naar uit om lekker wat extra tijd met elkaar door te brengen, te reizen, van de natuur te genieten en ook met elkaar betrokken te zijn bij het werk van YWAM in onder andere Zwitserland.

We zijn dankbaar voor jullie gebeden, giften en bemoedigingen en voelen ons zo gezegend met alle mensen die om ons heen blijven staan en ook nieuwe mensen die zich hebben toegevoegd aan onze achterban!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s